10 Pozita Roje të Sigurimit Fizik (Sigurim Themelor)

international security
International Security
Publikuar më
05/08/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Sigurim  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

International Security Sh.p.k shpall vende të lira pune:

  • 10 Pozita Roje të Sigurimit Fizik ( Sigurim Themelor)
  • Lokacioni: Prishtinë, Lipjan, Fushë Kosovë

Ofrojmë punësim të menjëherëshëm. Avancim në karrierë si dhe kushte të mira të punës.

Përparësi kanë personat të cilët janë të licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Kualifikimet dhe aftësitë që duhet ti kenë kandidatët:

  • Të kenë të përfunduar shkollën e mesme;
  • Mos të kenë qenë të dënuar apo të ndjekur penalisht;
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese;
  • Aftësi për të punuar në situata stresuese;
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 9:00 - 17:00 në zyret Qendrore të kompanisë, Adresa: Rr. "Imzot Nikëprelaj", Ulpianë (afër Fontanës, afër Konvikteve) apo te dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: sigurimiinternational@gmail.com

Afati për aplikim është i hapur deri më datën: 14.08.2020.

Per informata shtesë na kontaktoni:
038-555-006, 049-748-489, 049/748/481,

JU MIREPRESIM!

Listime të ngjashme

Kryeshef/e Ekzekutiv/e   Fushë Kosovë
23/11/2020
21/11/2020
19/11/2020