Thirrje për aplikim: Ide biznesi

Balkan Green Foundation 150x150 1
Balkan Green Foundation
Publikuar më
08/09/2020
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi
Grante  

Përshkrimi

THIRRJE PËR APLIKIM – IDE BIZNESI

Të gjithë ju që keni ide biznesi me ndikim pozitiv në komunitet dhe shoqëri, Balkan Green Foundation ju fton të aplikoni dhe të bëheni pjesë e #RISE Rrugëtimit.

Regional Incubator for Social Entrepreneurs (Inkubatori Rajonal për Ndërmarrësit Social) është një projekt për të rinjtë e motivuar, të përkushtuar, të gatshëm për të mësuar dhe ndryshuar gjërat për përmirësimin e Ballkanit Perëndimor. Ne synojmë të mbështesim idetë tuaja të ndërmarrësisë sociale që do ta bëjnë rajonin një vend më të mirë.

Detajet për programin dhe kushtet e aplikimit mund ti gjeni tek: https://www.risewb.org/call-for-applications/

Afati për aplikim është deri më 27 Shtator.

Linku direkt për aplikim: https://forms.gle/FgUKBnV1RFQtxNuX7

Nëse keni pyetje rreth programit dhe aplikimit, Balkan Green Foundation ju fton të merrni pjesë në Takimin Informues më 16 shtator 2020 në ora 13:30 në Zoom:

https://zoom.us/j/97494878494?pwd=QklVYnpjNE43NXMveE5WNnBqZkc2UT09

Meeting ID: 974 9487 8494
Passcode: 241458

POZIV ZA APLICIRANJE- POSLOVNE IDEJE

Balkan Green Foundation poziva sve one koje imaju poslovne ideje da pozitivno uticu na zajednicu i društvo da se prijave i postane deo Putovanje #RISE

Detalji o programu i uslovima prijave mogu se naći na https://www.risewb.org/call-for-applications/

Rok za prijavu je 27. Septembar

Direktna veza za prijavu:

https://forms.gle/guvQXARCcupD6N6MA

Ako imate pitanja o programu i prijavi, Balkan Green Foundation vas poziva da prisustvujete Informativnom sastanku 16. septembra 2020. u 13:30 u Zoom-u:

https://zoom.us/j/97494878494?pwd=QklVYnpjNE43NXMveE5WNnBqZkc2UT09

Meeting ID: 974 9487 8494
Passcode: 241458

Listime të ngjashme

Personel Teknik (2)   Ferizaj e re
27/11/2020
27/11/2020
26/11/2020
Personel i Sigurimit Fizik (7)   Prishtinë e re
26/11/2020