CV-të

Secretary me pervoje 22 vjet Sht, 11
Flaka Ismaili Prishtine
Menaxhere e Burimeve Njerezore Sht, 09
Enis Kadriu Lipjan
Shitës Gus, 27
Fisnik Selimi Prishtina
Gus, 05
Ermelindë Zogaj Malishevë
Studente e infermierise se pergjithshme Kor, 20
Kushtrim Breznica Mitrovicë
Menaxhues projekti Kor, 20
LABINOT SHALA Malishevë
Pronar biznesi Kor, 20
Zeqir Sofra Suhareke
Kontabilist-me pervoje 3 vjeqare Kor, 18
Atiqe Gllavica Fushe Kosove
Punonjese ne shitje Kor, 16
Mikel Rakipi Tiranë
Shofer Kor, 16
Monika Curri Pejë
Teknologe ushqimore Kor, 07
Teuta Haxhiu Prishtin
Kor, 02
Ardita Salihu Skenderaj
Shitese Qer, 24
Mirdita Makolli Prishtinë
Kontabiliste Qer, 23
Infermieri Qer, 18
Ibadte Thaqi Ferizaj
Amvise Qer, 16
Islam Morina Prizren
Security Officer Qer, 13
Vjosa Hoxha Drenas
Juriste e Diplomuar, Ll.M Master Qer, 11
besnik hyseni Mitrovic
ekonomi biznes dhe kontabilitet Qer, 10
Sabri.Z. Baliu Ferizaj, Albania
Jurist Qer, 06