Letër Motivimi Shembuj, leter motivimi per pune, leter motivuese

Letër Motivimi

Një letër motivimi është një dokument – zakonisht – një faqe, që përdoret për të përshkruar pse ju jeni kandidati apo kandidatja më e përsosur për një pozitë të caktuar që po aplikoni. Zakonisht letra e motivimit i bashkëngjitet CV-së, apo aplikacionit të punësimit.

Në këtë faqe mund të shkarkoni mostra dhe shembuj për letër motivimi për shumë vende pune apo profesione të ndryshme. Përdorni këto shembuj të shkruar në mënyrë profesionale për të përshtatur interesin apo motivimin tuaj për një aplikim të sukseshëm.

Udhëzues:

Shembuj sipas kategorive:

Administratë

Arsim dhe Trajnime

Komunikim dhe Media

Ekonomi dhe Biznes

Hoteleri dhe Gastronomi

Praktikë dhe Internship

Projekte

Shëndetësi

Shkenca

* Kjo listë do të përpunohet vazhdimisht. Nëse keni dëshirë të përfshijmë letër motivimi për profesione të caktuara, ju lutemi na shkruani në info@kastori.net

Gjithmonë rregulloni letrën e motivimit sipas përshkrimit të vendit të punës, praktikës, kompanisë apo organizatës. Ose për shembull për eventin që ju intereson, si një kurs biznesi apo panairi i punës që aplikon përzgjedhje të CV-ve. Mbani në mend që letra e motivimit mbështet CV-në tuaj. Tregoni organizatës apo kompanisë ku jeni duke aplikuar, që ju i keni kushtuar vëmendje informacionit që keni dhënë aty.

Linqe të jashtme: