Konkurset Skenderaj

NPL "Eko Natyra” Sh.A. Skenderaj May, 17
Komuna Skenderaj Skenderaj May, 16
Komuna Skenderaj Skenderaj May, 16
Komuna Skenderaj Skenderaj May, 16
Komuna Skenderaj Skenderaj May, 16
Komuna Skenderaj Skenderaj May, 11

Konkurset Skenderaj – Portali Kastori:

  • Skenderaj: Të gjitha njoftimet në një portal pune, përfshirë oferta për grante, tendera, bursa, dhe trajnime, për Komunën e Skenderaj.
  • Facebook: Anëtarësohu në Grupin Konkurse Skenderaj në Facebook dhe njoftohu rregullisht me shpalljet e fundit të publikuar në Kastori për Komunën Skenderaj.
  • Vërejtje: Njoftimet e postuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.