Konkurset Prizren

Komuna Prizren Prizren May, 24
Komuna Prizren Prizren May, 17
Universiteti i Prizrenit Ukshin Hoti Prizren May, 16
Shitës/e Punë
Aztech Prizren Apr, 21

Konkurset Prizren – Portali Kastori.

  • Prizren: Të gjitha konkurset dhe oferta pune, grante, tendera, bursa dhe trajnime profesionale, për Komunën e Prizrenit.
  • Facebook: Anëtarësohu në Grupin Kastori Prizren në Facebook dhe njoftohu rregullisht me njoftimet e fundit të publikuar në Kastori për Prizrenin.
  • Vërejtje: Njoftimet e publikuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.