Konkurse për bursa

Kosovo American Education Fund (KAEF) SHBA Jun, 24
Fulbright Program SHBA Jun, 02
Fulbright Program SHBA Jun, 01
Politecnico di Milano Itali May, 26
Simmons University SHBA May, 26
Boursiers McCall MacBain Scholars Kanadë Apr, 20
Hubert H. Humphrey Fellowship Program SHBA Apr, 13
DAAD Gjermani Jan, 25
  • Studentët nga Kosova që kërkojnë njoftime për bursa – për studime bachelor, master apo doktoraturë – apo fonde/grante për të financuar arsimin e tyre në Kosovë apo jashtë vendit, mund të kontrollojnë këtë faqe rregullisht. Këtu listohen shpalljet e fundit nga universitetet, programet, dhe institucionet e huaja.
  • Pëlqe faqen Kastori Bursa në Facebook, dhe njoftohu rregullisht me konkurset e fundit për bursa të publikuar në Kastori.