Konkurset Malishevë

KEDS Energy Malishevë May, 25
Komuna Malishevë Malishevë May, 20
Komuna Malishevë Malishevë May, 20
Komuna Malishevë Malishevë May, 13

Konkurse Pune Malishevë – Portali Kastori:

  • Malishevë: Të gjitha njoftimet në një portal pune, përfshirë thirrje për grante, tendera, bursa, dhe trajnime, për Komunën e Malishevës.
  • Facebook: Anëtarësohu në Grupin Konkurse Malishevë në Facebook dhe njoftohu rregullisht me shpalljet e fundit të publikuar në Kastori për Komunën Malishev.
  • Vërejtje: Njoftimet e postuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.