Konkurset Kaçanik

Komuna Kaçanik Kaçanik May, 17

Konkurse Pune Kaçanik – Portali Kastori:

  • Kaçanik: Të gjitha njoftimet në një portal pune, përfshirë thirrje për grante, tendera, bursa, dhe trajnime, për Komunën e Kaçanikut.
  • Facebook: Anëtarësohu në Grupin Konkurse Kaçanik në Facebook dhe njoftohu rregullisht me shpalljet e fundit të publikuar në Kastori për Komunën Kacanikut.
  • Vërejtje: Njoftimet e postuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.