Konkurset Gjakovë

KEDS Energy Gjakovë May, 25
Telkos Gjakovë May, 16
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Gjakovë May, 14
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 29
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 29
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 29
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 29
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 29
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 29
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 29
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 29
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 29
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 28
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 28
Shitës/e Punë
Aztech Gjakovë Apr, 20

Konkurset Gjakovë – Portali Kastori:

  • Gjakovë: Të gjitha konkurset dhe njoftime pune, grante, tendera, bursa dhe trajnime profesionale, për Komunën e Gjakovës.
  • Anëtarësohu në Grupin Kastori Gjakovë në Facebook dhe njoftohu rregullisht me njoftimet e fundit të publikuar në Kastori për Gjakovën.
  • Vërejtje: Konkurset e postuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.