Konkurset Dragash

Konkurse Pune Dragash – Portali Kastori:

  • Dragash: Të gjitha njoftimet në një portal pune, përfshirë oferta për grante, tendera, bursa, dhe trajnime, për Komunën e Dragashit.
  • Facebook: Anëtarësohu në Grupin Konkurse Dragash në Facebook dhe njoftohu rregullisht me shpalljet e fundit të publikuar në Kastori për Komunën Dragashit.
  • Vërejtje: Njoftimet e postuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.