Konkurset Deçan

Komuna Deçan Deçan May, 20
Telkos Deçan May, 17

Konkurse Pune Deçan – Portali Kastori:

  • Deçan: Të gjitha njoftimet në një portal pune, përfshirë oferta për grante, tendera, bursa, dhe trajnime, për Komunën e Deçanit.
  • Facebook: Anëtarësohu në Grupin Konkurse Deçan në Facebook dhe njoftohu rregullisht me shpalljet e fundit të publikuar në Kastori për Komunën Deçanit.
  • Vërejtje: Njoftimet e postuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.