Konkurse Podujevë

Higjienist/e e re Punë
Komuna Podujevë Podujevë May, 28
Komuna Podujevë Podujevë May, 14
Shitës/e Punë
Aztech Podujevë Apr, 21

Portal Pune Podujevë – Kastori:

  • Podujevë: Të gjitha konkurset dhe njoftimet për aplikim për punë, grante, tendera, bursa, dhe trajnime, për Komunën e Podujevës.
  • Facebook: Anëtarësohu në Grupin Konkurse Podujevë në Facebook dhe njoftohu rregullisht me shpalljet e fundit të publikuar në Kastori për Podujevë.
  • Vërejtje: Konkurset e postuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.