Konkurse Pejë

Komuna Pejë Pejë May, 27
KEDS Energy Pejë May, 25
Komuna Pejë Pejë May, 22
Komuna Pejë Pejë May, 21
Mekanik Punë
Hidrodrini SHA Pejë May, 17
Hidrodrini SHA Pejë May, 17
Hidrodrini SHA Pejë May, 17
Komuna Pejë Pejë May, 12
Komuna Pejë Pejë May, 12
Komuna Pejë Pejë May, 12

Konkurse Peje – Portal Pune Kastori:

  • Pejë: Të gjitha konkurset dhe oferta pune, grante, tendera, bursa dhe trajnime profesionale, për Komunën e Pejës.
  • Anëtarësohu në Grupin Kastori Pejë në Facebook dhe njoftohu rregullisht me njoftimet e fundit të publikuar në Kastori për Pejë.
  • Vërejtje: Shpalljet e postuara në Portali Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e njoftimeve.