Konkurse Mitrovicë

KEDS Energy Mitrovicë May, 25
KEDS Energy Mitrovicë May, 25
Trepça Sh.A. Mitrovicë May, 25
Trepça Sh.A. Mitrovicë May, 25
Trepça Sh.A. Mitrovicë May, 23
Trepça Sh.A. Mitrovicë May, 20
KRU Mitrovica ShA Mitrovicë May, 20
Komuna Mitrovicë e Jugut Mitrovicë May, 20
Arkëtar/e Punë
Komuna Mitrovicë e Jugut Mitrovicë May, 19
Komuna Mitrovicë e Jugut Mitrovicë May, 19
Komuna Mitrovicë e Jugut Mitrovicë May, 05
Komuna Mitrovicë e Jugut Mitrovicë May, 05
Vozitës/e Punë
Komuna Mitrovicë e Jugut Mitrovicë May, 05
OSCE Mitrovicë Apr, 27

Konkurse Pune Mitrovicë – Portali Kastori:

  • Mitrovicë: Të gjitha njoftimet për oferta pune, grante, tendera, bursa, dhe trajnime, për Komunën e Mitrovicës.
  • Facebook: Anëtarësohu në Grupin Konkurse Mitrovicë në Facebook dhe njoftohu rregullisht me shpalljet e fundit të publikuar në Kastori për Komunën Mitrovicë.
  • Vërejtje: Konkurset e postuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.