Konkurse Ferizaj

Lexues/e (4) Punë
KEDS Energy Ferizaj May, 26
KEDS Energy Ferizaj May, 26
Komuna Ferizaj Ferizaj May, 26
Komuna Ferizaj Ferizaj May, 21
Komuna Ferizaj Ferizaj May, 17
Shitës/e Punë
Aztech Ferizaj Apr, 21

Konkurse Pune Ferizaj – Portali Kastori:

  • Ferizaj: Të gjitha njoftimet për oferta pune, grante, tendera, bursa, dhe trajnime, për Komunën Ferizaj.
  • Facebook: Anëtarësohu në Grupin Konkurse Ferizaj në Facebook dhe njoftohu rregullisht me shpalljet e fundit të publikuar në Kastori për Komunën Ferizaj.
  • Vërejtje: Njoftimet e postuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.