Konkurs Drenas

Nuk ka shpallje aktive.

Konkurse Pune Drenas – Portali Kastori:

  • Drenas: Të gjitha njoftimet në një portal pune, përfshirë thirrje për grante, tendera, bursa, dhe trajnime, për Komunën e Drenasit.
  • Facebook: Anëtarësohu në Grupin Konkurse Drenas në Facebook dhe njoftohu rregullisht me shpalljet e fundit të publikuar në Kastori për Komunën Drenas/Gllogoc.
  • Vërejtje: Njoftimet e postuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.