Maxi Group

64x64 maxi group kosovo
Maxi Group Kosovo

Informacioni për punëdhënësin

MaxiGroup International - është një nga kompanitë kryesore në treg, e cila ofron shërbime të jashtme për të tërhequr dhe mbështetur klientët, e specializuar në marketing dhe zhvillimin e fushatave reklamuese për kompanitë e huaja që hyjnë në tregun e vendeve të CIS dhe Evropës.

Listimet aktive në Maxi Group

Nuk ka shpallje aktive.