Komuna e Prizrenit

64x64 prizren logo
Komuna e Prizrenit

Informacioni për punëdhënësin

Komuna e Prizrenit është komuna e dytë më e madhe në Kosovë dhe njësi administrative në pjesën jugore të Kosovës, me një sipërfaqe prej 640km2.

Listimet aktive në Komuna e Prizrenit

Nuk ka shpallje aktive.