Komuna e Prishtinës

Komuna e Prishtinës

Informacioni për punëdhënësin

Komuna e Prishtinës është komuna më e madhe në Kosovë duke qenë se Prishtina është kryeqendra dhe qyteti më i madh i Republikës së Kosovës.

Listimet aktive në Komuna e Prishtinës

Komuna e Prishtinës Prishtinë Kor, 31