International Security

Ne nuk bëjmë vetëm roje, ne kujdesemi për ju!
  • Prishtinë
  • 26/07/2020

Informacioni për punëdhënësin

International Security është një kompani e sigurimit me bazë në Prishtinë, e cila është e përqendruar në sektorin e sigurisë dhe monitorimit të alaramave dhe kamerave.

Listimet aktive në International Security

Nuk ka shpallje aktive.