Bonevet

64x64 bone vet 150x150 1 e1624633768218
Fondacioni Bonevet

Informacioni për punëdhënësin

BONEVET është hapësirë krijuese ku fëmijët nxitën që të zbulojnë talentet dhe aftësitë e tyre dhe t’i zhvillojnë ato me pasion dhe dashuri.

Shpalljet aktive në Bonevet

Nuk ka shpallje aktive.