Vozitës/e

  • Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
  • Mitrovicë
  • 23/09/2022
Punë Transport dhe shpërndarje

Përshkrimi

RN00009815
Lloji i rekrutimit: Pranim
Data e njoftimit: 24/08/2022
Afati për aplikim: 23/09/2022 - 07/10/2022

 

Për më shumë detaje kliko në linkun Apliko Tani më poshtë.

 

Komuna

Mitrovice