Zyrtar/e Ligjor/e në Operën e Kosovës

  • Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
  • Prishtinë
  • 23/09/2022
Punë Drejtësi

Përshkrimi

RN00009819
Lloji i rekrutimit: Pranim
Data e njoftimit: 24/08/2022
Afati për aplikim: 23/09/2022 - 07/10/2022

 

 

Për më shumë detaje kliko në linkun Apliko Tani më poshtë.

Komuna

Prishtine