Mjek/e të Përgjithshëm (2)

  • Komuna Lipjan
  • Lipjan
  • 22/09/2022
Punë Shëndetësi dhe Farmaci Shërbim Publik

Përshkrimi

RN00009804
Lloji i rekrutimit: Pranim
Data e njoftimit: 23/08/2022
Afati për aplikim: 22/09/2022 - 06/10/2022

 

Për më shumë detaje kliko në linkun Apliko Tani më poshtë.

Komuna

Lipjan