Italian Booking Center Representative

 • Fusion BPO Services
 • Prishtina
 • 25/05/2023
Punë

Përshkrimi

Ne po rritemi! Përveq marketit të gjuhës Angleze, Gjermane dhe Spanjolle, Fusionit po i shtohet dhe marketi i gjuhës Italiane dhe kemi nevojë për ju.

Ne jemi në kërkim të agjentëve që flasin gjuhën Italiane për pozitën Booking Center Representatives në zyret tona në Prishtinë.

Përgjegjesitë:

 • Ndihmoni klientët tanë të bejnë rezervime tek një nga klinikat tona
 • Të pergjigjeni me kohë pytjeve te klientëve përmes telefonit, emailit apo dhe chat
 • Të përpiqeni t’i bindi klientët që të rishqyrtojnë anulimin e takimit
 • Të përfaqesoni kompaninë me informacione te sakta mbi produktet, politikat dhe procedurat e tona
 • Të siguroni informacione të sakta, të vlefshme dhe të plota duke përdorur proceset e kompanisë
 • Mbani shënime të sakta të ndërveprimeve dhe aktiviteteve me klientët.

Kriteret:

 • Aftesi të shkëlqyera komunikuese
 • +1 vit pervoje ne sektorin e shitjeve apo ne poziten e kujdesit ndaj klientit
 • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës Italiane ( B2,C1,C2)

Cka ne ofrojmë :

 • Pagë konkuruese dhe bonuse në bazë të performancës
 • Mundësi ngritje në karrierë
 • Ambient të ngrohtë të punës
 • Mundësi për te punuar me një kolektiv global bashkëpunues dhe shumë benefite të tjera.

Apliko tani duke dërguar CV-ne në emailin: Kosovo.hiring@fusionbposervices.com me subject Italian Booking Center Representative, ose na kontaktoni në numrin +383 48 606 002.

 

Të drejtë aplikimi

Individë