Rotary Peace Fellowships

  • The Rotary
  • Kosovë
  • 16/02/2023
Bursa

Përshkrimi

Aplikimet për Rotary Peace Fellowships janë tani të hapura!
 
Çdo vit, Rotary International financon plotësisht bursa për liderët e paqes dhe liderët e zhvillimit nga e gjithë bota për të studiuar në një nga Rotary Peace Centers.
 
Mësoni më shumë dhe ndajeni këtë mundësi për vitin akademik 2024-25 me ndërtuesit e paqes në komunitetin tuaj: https://on.rotary.org/3kUYAKv
 
Për më shumë informata kontaktoni Rotary Klubet në qytetin tuaj.

Komuna

Kosovë

Të drejtë aplikimi

Individë