Puntor/e teknik/e -pastrues/e

  • Komuna Viti
  • Viti, District of Gjilan
  • 07/11/2022
Punë Mirëmbajtje dhe Pastrim

Përshkrimi

RN00010360
Lloji i rekrutimit: Pranim
Data e njoftimit: 07/11/2022
Afati për aplikim: 07/12/2022 - 20/12/2022

 

Për më shumë detaje kliko në linkun Apliko Tani më poshtë.

Komuna

Viti