Infermier/e

  • Komuna Novobërdë
  • Novobërdë
  • 21/11/2022
Punë Shëndetësi dhe Farmaci

Përshkrimi

RN00010256
Lloji i rekrutimit: Pranim
Data e njoftimit: 20/10/2022
Afati për aplikim: 21/11/2022 - 05/12/2022

 

Për më shumë detaje kliko në linkun Apliko Tani më poshtë.

Komuna

Novobërdë