Vende te lira pune (6)

  • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK)
  • Gjakovë
  • 20/11/2022
Punë Shëndetësi dhe Farmaci

Përshkrimi

Qendra Kombëtare e Mjekësisë së Punës në Gjakove

RN00010247
Lloji i rekrutimit: Pranim
Data e njoftimit: 20/10/2022
Afati për aplikim: 19/11/2022 - 30/11/2022

 

  • Mjekë Specialistë: Mjekesi e Punes
  • Mjekë Specialistë: Internist-Kardiolog
  • Mjekë Specialistë: Radiolog
  • Mjekë Specialistë: Biokimi Klinike
  • Fizikant/e
  • Laborant Mjekesor me BCH

 

Për më shumë detaje kliko në linkun Apliko Tani më poshtë.

 

Komuna

Gjakovë