Vende te lira pune (7)

  • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK)
  • Mitrovicë
  • 16/11/2022
Punë Administratë Drejtësi Ekonomi dhe Biznes Mirëmbajtje dhe Pastrim Shëndetësi dhe Farmaci

Përshkrimi

Spitali i Pergjithshem Mitrovice

RN00010207
Lloji i rekrutimit: Pranim
Data e njoftimit: 17/10/2022
Afati për aplikim: 16/11/2022 - 30/11/2022

  • Drejtor i Administrates
  • Mjek Specialist Urolog
  • Mjek Specialist Emergjent
  • Zyrtar i Personelit
  • Zyrtar i Pasurise
  • Asistent/e Administrative
  • Mirembajtes i Objektit

 

Për më shumë detaje kliko në linkun Apliko Tani më poshtë.

 

Komuna

Mitrovicë