Pozitat ndërkombëtare në Kosovë

OSCE Kosovë Jan, 17
Programme Officer e re Expat
OSCE Gjilan Jan, 17
Council of Europe Prishtinë Jan, 17
EUSR in Kosovo Prishtinë Jan, 14
OSCE Prishtinë Jan, 11
UNMIK Mitrovicë Jan, 08
OSCE Kosovë Dhj, 21
OSCE Prishtinë Dhj, 13

Pozitat ndërkombëtare dhe expat në Kosovë:

  • Kosovo jobs: Në këtë faqe mund të kërkoni të gjitha njoftimet në dispozicion për pozitat ndërkombëtarët në Kosovë.
  • Pëlqe faqen Kastori Expat Kosovo në Facebook dhe njoftohu rregullisht me njoftimet e fundit për punë të publikuara në Kastori.
  • Vërejtje: Listimet e publikuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.