Thirrje për Grante dhe Projekte

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Kosovë Sht, 22
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Kosovë Sht, 22
Innovation Centre Kosovo Kosovë Sht, 20
MBPZHR Kosovë Sht, 17
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) Kosovë Sht, 17
Komuna e Prishtinës Prishtinë Sht, 16
Komuna e Prishtinës Prishtinë Sht, 14
Help Kosovo Kosovë Sht, 13
Komuna e Prishtinës Prishtinë Sht, 13
Visegrad Fund Kosovë Sht, 13
GCERF Kosovë Sht, 09
Embassy of the Czech Republic in Pristina Kosovë Gus, 30
Ambasada e Italisë në Prishtinë Kosovë Gus, 25
KCSF Kosovë Qer, 01
Ministria e Arsimit dhe Shkencës Kosovë Pri, 08
BCSDN Kosovë Gus, 07

Kërko thirrje për grante dhe projekte në Kastori:

  • Kjo faqe ofron shpallje dhe thirrje për grante dhe propozime në Kosovë, për individë, organizata dhe biznese, me qëllim që të rrisin qasjen e tyre në fonde dhe burime të financimit të ideve dhe propozimeve të tyre. 
  • Pëlqe faqen Kastori Grante në facebook dhe njoftohu rregullisht me njoftimet e fundit për grante të publikuar në Kastori.
  • Vërejtje: Listimet e publikuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.