Gjakovë

Advertisement
International Organization for Migration (IOM) Kosovë Dhj, 03
NPBP Prishtinë Dhj, 02
International Organization for Migration (IOM) Kosovë Dhj, 02
Wikimedians of Albanian Language User Group Prishtinë Dhj, 02
EULEX Kosovë Dhj, 01
Ministria e Punëve të Brendshme Prishtinë Dhj, 01
Ministria e Punëve të Brendshme Prishtinë Dhj, 01
DAI Human Dynamics Prishtinë Dhj, 01
DAI Human Dynamics Prishtinë Dhj, 01
DAI Human Dynamics Prishtinë Dhj, 01
IPKO Podujevë Dhj, 01
IPKO Viti Dhj, 01
IPKO Kamenicë Dhj, 01
IPKO Gjakovë Dhj, 01
IPKO Mitrovicë Dhj, 01
IPKO Ferizaj Dhj, 01
IPKO Prizren Dhj, 01
IPKO Gjilan Dhj, 01
IPKO Suharekë Dhj, 01
IPKO Vushtrri Dhj, 01
IPKO Klinë Dhj, 01
IPKO Prishtinë Dhj, 01
Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) Prishtinë Dhj, 01
Universiteti i Prishtinës Prishtinë Dhj, 01
Komuna e Prishtinës Prishtinë Dhj, 01
Komuna e Prishtinës Prishtinë Dhj, 01
UNDP Kosovo Prishtinë Nën, 30
UNDP Kosovo Prishtinë Nën, 30
UNDP Kosovo Prishtinë Nën, 30
UNDP Kosovo Prishtinë Nën, 30
Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit Kosovë Nën, 30
Ministria e Drejtësisë Prishtinë Nën, 30
Youth Initiative for Human Rights Kosovë Nën, 30
QKMF Prishtinë Prishtinë Nën, 30
Komuna e Istogut Istog Nën, 27
QKMF Istog Istog Nën, 27
Komuna e Ferizajt Ferizaj Nën, 27
OSCE Mission in Kosovo Mitrovicë Nën, 27
OSCE Mission in Kosovo Kamenicë Nën, 27
Kuvendi i Republikës së Kosovës Prishtinë Nën, 27
Komuna e Novobërdës Novobërdë Nën, 27
UNMIK Prishtinë Nën, 26
Mësues/e Punë
Komuna e Pejës Pejë Nën, 26
GIZ Kosovo Kosovë Nën, 26
GIZ Kosovo Kosovë Nën, 26
World Health Organization Prishtinë Nën, 26
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Kosovë Nën, 26
Banka Qendrore e Republikës së Kosovës Prishtinë Nën, 26
Banka Qendrore e Republikës së Kosovës Prishtinë Nën, 26
Komuna e Novobërdës Novobërdë Nën, 26
KU Leuven Belgjikë Nën, 25
Aarhus University Danimarkë Nën, 25
American University Washington DC SHBA Nën, 25
Vozitës/e Punë
Komuna e Drenasit Drenas Nën, 25
Komuna e Drenasit Drenas Nën, 25
German Marshall Fund Kosovë Nën, 25
EUSR in Kosovo Prishtinë Nën, 25
EUSR in Kosovo Prishtinë Nën, 25
GIZ Kosovo Kosovë Nën, 25
GIZ Kosovo Prishtinë Nën, 25
Community Development Fund (CDF) Prishtinë Nën, 24
forumZFD Prishtinë Nën, 23
Komuna e Rahovecit Rahovec Nën, 23
Komuna e Rahovecit Rahovec Nën, 23
Fondi i Kosovës për Efiçiencë të Energjisë Kosovë Nën, 23
Fondi i Kosovës për Efiçiencë të Energjisë Kosovë Nën, 23
UNMIK Prishtinë Nën, 23
Resonance Global Prishtinë Nën, 23
UN Resident Coordinator Office Prishtinë Nën, 23
Infrakos SHA Fushë Kosovë Nën, 23
Fondi i Sigurimeve të Depozitave në Kosovë (FSDK) Prishtinë Nën, 23
Fondi i Sigurimeve të Depozitave në Kosovë (FSDK) Prishtinë Nën, 23
Komuna e Prishtinës Prishtinë Nën, 23
GIZ Prishtinë Nën, 21
GIZ Prishtinë Nën, 21
GIZ Prishtinë Nën, 21
OSCE Mission in Kosovo Prishtinë Nën, 20
EU Office in Kosovo Prishtinë Nën, 20
Komuna e Malishevës Malishevë Nën, 19
Komuna e Suharekës Suharekë Nën, 19
Banka Kombëtare Tregtare Prishtinë Nën, 19
Embassy of the Kingdom of the Netherlands Prishtinë Nën, 19
Komuna e Lipjanit Lipjan Nën, 19
Komuna e Mitrovicës Mitrovicë Nën, 19
EULEX Prishtinë Nën, 19
Komuna e Gjakovës Gjakovë Nën, 19
Komuna e Gjakovës Gjakovë Nën, 19
Komuna e Gjakovës Gjakovë Nën, 19
Bonevet Kamenicë Nën, 18
Kosovo 2.0 Online Nën, 18
KCSF Kosovë Nën, 18
Agjencia e Punësimit e Republikës së Kosovës Kosovë Nën, 18
Ministria e Arsimit dhe Shkencës Kosovë Nën, 17
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Kosovë Nën, 16
OSCE Mission in Kosovo Prishtinë Nën, 16
RYCO Tiranë Nën, 13
UNMIK Mitrovicë Nën, 12
Laborant/e Punë
Rugove Pejë Nën, 11
Central European University Austri Nën, 10
Concordia University Kanadë Nën, 05
Taprrap Prishtinë Nën, 05
Stipendium Hungaricum Hungari Nën, 02
Stipendium Hungaricum Hungari Nën, 02
Global Innovation Lab for Climate Finance Kosovë Tet, 22
University of Oxford Mbretëri e Bashkuar Tet, 13
Radboud University Holandë Tet, 08
Erasmus University Rotterdam Holandë Tet, 08
Academy for Research & Higher Education (ARES) Belgjikë Tet, 08
Maastricht University Holandë Tet, 08
European Union Prishtinë Tet, 05
Gates Cambridge Scholarships Mbretëri e Bashkuar Sht, 22
Friedrich Ebert Foundation Gjermani Sht, 22
German Federal Ministry for Economic Cooperation Kosovë Sht, 11
BCSDN Kosovë Gus, 07
TEB ShA Prishtinë Kor, 29
National Geographic Kosovë Kor, 15
KCSF Kosovë Kor, 01
Erasmus+ BE Qer, 29
Embassy of Switzerland in Kosovo Kosovë Maj, 15
  • Kërko punë Gjakovë: Të gjitha konkurset dhe njoftimet për punë, grante, tendera, bursa dhe trajnime profesionale, për Komunën e Gjakovës.
  • Anëtarësohu në Grupin Kastori Gjakovë në Facebook dhe njoftohu rregullisht me njoftimet e fundit të publikuar në Kastori për Gjakovën.
  • Vërejtje: Konkurset e postuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.