Job Resources

Kastori resurse per pune

Zakonisht, kërkimi për punën e përsosur është vetëm gjysma e betejës. Planifikimi dhe angazhimi për të hartuar CV-në apo rezymenë personale, letrën e aplikimit, si dhe përgatitja për intervistë është hapi tjetër. Kastori ofron resurse për punë dhe shumëllojshmëri të burimeve për t’ju ndihmuar në çdo hap të procesit.

Udhëzues për punë

Covid19

Shembuj CV të përgjithshme

Letra motivuese shembull

Udhëzues për karrierë

Udhëzues për grante

Udhëzues dhe shërbime për Biznese

© Faqja Resurse dhe dokumentet në këtë faqe janë e drejtë autoriale e Portalit Kastori. Punëkërkuesit apo resurset humane mund t’i shkarkojnë dhe përdorin këto shembuj për përdorimin e tyre personal. Jeni të mirëseardhur të krijoni link direkt me këtë faqe, ose ndonjë faqe tjetër on the https://kastori.net. Sidoqoftë, këto modele dhe shembuj nuk duhet të shpërndahen ose vihen në dispozicion në ueb faqet e tjera të internetit pa lejen tonë paraprake.

Për çdo pyetje në lidhje me përdorimin e këtyre resurseve, ju lutemi kontaktoni me Portalin Kastori.