Pristina

Advertisement
OSCE Mission in Kosovo Pristina Nov, 27
Assembly of the Republic of Kosovo Pristina Nov, 27
UNMIK Pristina Nov, 26
World Health Organization Pristina Nov, 26
Banka Qendrore e Republikës së Kosovës Pristina Nov, 26
Banka Qendrore e Republikës së Kosovës Pristina Nov, 26
EUSR in Kosovo Pristina Nov, 25
EUSR in Kosovo Pristina Nov, 25
GIZ Kosovo Pristina Nov, 25
Community Development Fund (CDF) Pristina Nov, 24
forumZFD Pristina Nov, 23
UNMIK Pristina Nov, 23
Resonance Global Pristina Nov, 23
UN Resident Coordinator Office Pristina Nov, 23
GSI Associates Pristina Nov, 23
GSI Associates Pristina Nov, 23
Fondi i Sigurimeve të Depozitave në Kosovë (FSDK) Pristina Nov, 23
Fondi i Sigurimeve të Depozitave në Kosovë (FSDK) Pristina Nov, 23
Municipality of Pristina Pristina Nov, 23
GIZ Pristina Nov, 21
GIZ Pristina Nov, 21
GIZ Pristina Nov, 21
OSCE Mission in Kosovo Pristina Nov, 20
EU Office in Kosovo Pristina Nov, 20
International Finance Corporation (IFC) Pristina Nov, 20
Banka Kombëtare Tregtare Pristina Nov, 19
Embassy of the Kingdom of the Netherlands Pristina Nov, 19
  • Job Search Pristina: Access all available listings and annoucnements for jobs, grants, tenders, scholarships and training opportunities for Municipality of Pristina.
  • Join the Group Kastori Prishtina on Facebook and remain informed regularly with latest notices published in Kastori about Prishtina.
  • Remarks: Konkurset e postuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.