Zhvillimi i një fushate ndërgjegjësuese

64x64 handikos kosovo
HANDIKOS
Published
17/09/2021
Location
Pristina
Listing Type
Tenders  

Description

Shoqata e Paraplegjikëve dhe Paralizës së Fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS po kërkon  të kontraktojë një kompani për zhvillimin e një fushate ndërgjegjësuese.

Fushata ka për qëllim të promovojë llogaridhënien sociale të fëmijëve dhe pjesëmarrjen e tyre, si dhe dizajnimin e printimin e një raporti në përputhje me fushatën.

Të interesuarit ftohen që aplikacionet t’i dorëzojnë në mënyrë elektronike, në emailin handikos@handi-kos.org ose në mënyrë fizike në Qendrën e Resurseve të HANDIKOS, adresa: Rruga ”Nekibe Kelmendi”, Veterrnik, Prishtinë, 1000, deri më datë 24 shtator 2021.

Të bashkëngjitur gjeni termat e referencës.

Prano njoftimet me email