Vozitës kategori B (5), Vozitës kategori C (2)

albi e1623831159991
Albi Group
Published
06/06/2021
Location
Pristina
Listing Type
Jobs  

Description

Aktualisht “Albi Commerce” kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për:

 • Vozitës kategori B (5 pozita)
 • Vozitës kategori C (2 pozita)

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Transporton mallrat e kompanish sipas pranimit të instruksioneve,
 • Përkujdeset që malli gjatë transportit të jetë në gjendje të duhur,
 • Sipas udhëzimeve të pranuar, dërgon sasinë e porositur të produkteve nëpër lokacionet specifike,
 • Është përgjegjës për mirëmbajtjen dhe për raportimin e gjendjes teknike të automjetit sipas rregullave të kompanisë

KUALIFIKIMET

 • Të ketë patente shofer në kategorinë B ose C
 • Diplomë e shkollës së mesme
 • Të ketë përvojë pune te ngjashme,
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
 • Të ketë njohje te mire te terrenit te vendit tonë,.

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese në e-mail adresën hr@albicenter.com duke shënuar në subjekt pozicionin për të cilin aplikonin jo më vonë se deri me datën 20.06.2021

Duke ju falënderuar paraprakisht për aplikimin tuaj, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

Related Listings

Vozitës për Autobus   Pristina
06/10/2021
Vozitës për Minibus   Pristina
06/10/2021