Vende të lira të punës

meridian express e1558614717215
Meridian Express
Published
04/11/2021
Location
Pristina
Category
Sales  
Listing Type
Jobs  

Description

Me moton “n’derë t’shtëpisë”, Meridian Express operon me 42 dyqane në territorin e Kosovës me  qëllim të vetëm që të shërbejmë konsumatorët tanë në çdo lagje, duke ju kursyer kohën, duke ju ofruar produkte të freskëta dhe ambient shumë të këndshëm që promovon standarde të larta të mirëpritjes.

Fokusi ynë ndër vite vazhdon të mbetet zhvillimi i vazhdueshëm profesional i punonjësve dhe krijimi i një ambienti pozitiv dhe etik të punës, prandaj ne ju inkurajojmë që t’i bashkangjiteni familjes tonë në pozitat e lira si më poshtë:

 • Përgjegjës/e i/e Ndërrimit
 • Përgjegjës/e i/e Pikës në Food Services
 • Asistent Menaxher i Pikës në Food Services
 • Arkëtar/e
 • Sektorist/e
 • Mirëmbajtës/e
 • Asistent/e Kuzhinier/e
 • Punëtor/e në Food Service
 • Kuzhinier/e
 • Shitës/e
 • Kamarier/e
 • Barist/e

Pozitat janë të hapura në Prishtinë për lokacionin e ri në Dragodan.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën apliko@meridianexpress.com

Konkursi do të jetë i hapur deri më 10 Dhjetor 2021.

Prano njoftimet me email

Related Listings

Edukator/e   Ferizaj
26/11/2021
21/11/2021