Vende të lira të punës

meridian express e1558614717215
Meridian Express
Published
21/11/2021
Location
Pristina
Category
Listing Type
Jobs  

Prano njoftimet me email

Description

Me moton “n’derë t’shtëpisë”, Meridian Express operon me 42 dyqane në territorin e Kosovës me  qëllim të vetëm që të shërbejmë konsumatorët tanë në çdo lagje, duke ju kursyer kohën, duke ju ofruar produkte të freskëta dhe ambient shumë të këndshëm që promovon standarde të larta të mirëpritjes.

Fokusi ynë ndër vite vazhdon të mbetet zhvillimi i vazhdueshëm profesional i punonjësve dhe krijimi i një ambienti pozitiv dhe etik të punës, prandaj ne ju inkurajojmë që t’i bashkangjiteni familjes tonë në pozitat e lira si më poshtë:

 • Përgjegjës/e i/e Ndërrimit
 • Përgjegjës/e i/e Pikës në Food Services
 • Asistent Menaxher i Pikës në Food Services
 • Arkëtar/e
 • Sektorist/e
 • Mirëmbajtës/e
 • Asistent/e Kuzhinier/e
 • Punëtor/e në Food Service
 • Kuzhinier/e
 • Shitës/e
 • Kamarier/e
 • Barist/e

Pozitat janë të hapura në Prishtinë për lokacionin e ri në Arbëri.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën apliko@meridianexpress.com

Konkursi do të jetë i hapur deri më 15 Dhjetor 2021.

Related Listings

Pastrues/e (2)   Ferizaj
13/01/2022
11/01/2022