Trajner/e

studio moderna
Studio Moderna
Published
30/06/2020
Location
Pristina
Listing Type
Jobs  

Description

Behu pjese e jona si: Trajner/e

Cfare ne ofrojme:

 • PAGË KONKURUESE BAZUAR NË AFTËSITË DHE PËRVOJËN TUAJ, SI DHE SKEMË TË BONUSEVE NË BAZË TË PERFORMANCËS
 • ZHVILLIM TË SHKËLQYER PERSONAL NË FUSHAT E MENAXHMENTIT, SHITJES DHE MARKETINGUT. AMBIENT PUNE TË HAPUR, ENTUZIAST DHE FRYMËZUES
 • TRAJNIME DHE KONFERENCA JASHTË VENDIT, SI DHE PROGRAME PËR ZHVILLIM PERSONAL

Përgjegjësitë kryesore:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, ndërpersonale dhe përvojë pune në sektorin Shërbim ndaj klientit
 • Njohuri të mira rreth metodave, teknikave dhe koncepteve të shitjes
 • Aftësi analitike dhe aftësi të punojë nën presion
 • Të organizuar dhe këmbneulës për rezultate të mira në punë
 • Aftësi të mira ndërpersonale dhe komunikuese me të gjitha nivelet e menaxhmentit
 • Të jetë në gjendje të krijojë afate të shumta kohore, trajnime dhe orare
 • Aftësi të menaxhojë shumë detyrave, t'ju japë prioritete detyrave përkatëse dhe t'i kryejë në kohë
 • Aftësi të shkëlqyera në menaxhim dhe ndërtim të ekipit

Kërkesat kryesore

 • Diplomë të shkollës së mesme
 • Përvojë si trajner, specialist i trajnimeve në kompani apo në ndonjë pozitë të ngjashme
 • Përvojë në shitje dhelose në menaxhim të ekipit
 • Aftësi shumë të mira kompjuterike, sidomos rreth pakos Microsoft Office (VVord, Power Point dhe Excel)
 • Njohuri të mira në gjuhën shqipe dhe angleze (në të folur 8: shkruar) - e preferuar

Lokacioni: Pristina

Dergo CV tuaj në apliko@studio-moderna.com me subjektin e pozitës Trajner/e deri me 05.07.2020.