Teknik Tereni (2)

telkos 150x150 1 e1603118759147
Telkos
Published
01/11/2021
Location
Peja
Category
ICT  
Listing Type
Jobs  

Description

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Shtrirje e rrjetes kabllore;
  • Kyçje e klienteve;

Edukimi dhe përvoja

  • Kandidati duhët të ketë së paku të përfunduar shkollimin e mesëm;
  • Të jetë I aftë të punoj në grup dhe në formën individuale;
  • Të ketë njohuri në fushen e rrjetave, wireless dhe kabllovik;
  • Të posedoj patent-shofer, kategorin“B”

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët I plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@telkos.net

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni. Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartë cekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Prano njoftimet me email

Related Listings