Shitës/e

aztech e1634146158173
Aztech
Published
27/10/2021
Location
Gjilan
Category
Sales  
Listing Type
Jobs  

Description

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Kompania AZTECH shpall konkurs  - vende të lira pune për pozitat:

Shitës në Gjilan

Qualifications:

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë
 • Preferohet përvojë pune relevante,
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemëve,
 • Njohuri shumë të mira në produktet që shet kompania,
 • Preferohet leje e vozitjes (kategoria B),
 • Preferohet të jene me vendbanim afër,
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese   me klientët.

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës,
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovarë,
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit, dhe
 • Pagë konkurruese

Të interesuarit mund tadërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 30.11.2021

Për informatën tuaj,vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Prano njoftimet me email

Related Listings

Shitës/e   Gjakova
10/11/2021
04/11/2021
Shitës/e   Prizren
01/11/2021