Programer – BackEnd .NET Developer

Intertec
Published
10/12/2021
Location
Pristina
Category
Listing Type
Jobs  

Prano njoftimet me email

Description

Vendi: Prishtinë, Kosovë

Lloji: Pozitë e përhershme

Niveli: JUNIOR, INTERMEDIATE apo SENIOR
(DISA POZITA TË HAPURA)

Shiqo detalet e pozitës apo/dhe apliko ONLINE.

Apo dërgo rezymen dhe një letër motivuese:
hr.kosovo@intertec.io

 

Related Listings

12/01/2022