Mësimdhënes/e të gjuhëve Gjermane dhe Frënge

Connect School 150x150 1
Connect-School
Published
26/07/2020
Location
Peja
Listing Type
Jobs  

Description

Kërkojmë Profesor/Profesoreshë të gjuhes gjermane dhe frënge.

  • Të jetë njohes/e shumë i/e mirë i gjuhes.
  • Të ketë përvojë pune.

Përparësi kan ata të cilet kan diplomë universitare.

Nr kontaktues: 049 675 445, na shkruani edhe ne FB privat.

Related Listings

Mësimdhënës/e   Malisheva new
13/08/2020
Mësimdhënës/e (4)   Drenas new
13/08/2020
Komentator/Gazetar   Pristina new
12/08/2020
11/08/2020