Praktikant/e në kategorinë e teknikës së bardhë

aztech electronics e1558613570272
Aztech
Published
17/08/2021
Location
Fushe Kosova
Category
Sales  
Listing Type
Jobs  

Description

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë përlëminë e elektroshtëpiakeve në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECHzhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Kompania AZTECHshpall konkurs  - vende të lira pune përpozitat:

Praktikant në kategorinë e teknikës së bardhë dhe elektro-shtëpiakeve (me mundësi punësimi) Fushë Kosovë - 4 pozita

Qualifications:

  • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin te mesem
  • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
  • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemëve,
  • Preferohet leje e vozitjes (kategoria B),
  • Preferohet të jene me vendbanim afër,
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese  me klientët

Ne ofrojmë:

  • Orar fleksibil të punës,
  • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovarë,
  • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
  • Pagë konkurruese

Të interesuarit mund tadërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 30.09.2021

Për informatën tuaj,vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë ngaDepartamenti i Burimeve Njerëzore.

Prano njoftimet me email

Related Listings

25/11/2021
14/10/2021