Praktikant/e i/e Shitjes dhe Marketingut

teb bank kosovo
TEB ShA
Published
21/09/2021
Location
Pristina
Category
Sales  
Listing Type

Description

Mundësi praktike

TEB Sh.A. një ndër bankat më me renome në Kosovë dhe është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas.

TEB Sh.A. është duke kërkuar kandidatë të kualifikuar në pozitën: Praktikant i Shitjes dhe Marketingut të Biznesit për POS për të rekrutuar në Zyrën Qendrore.

Përgjegjësitë:

 • Monitorim ditor i produktivitetit dhe aktivizimi i Terminaleve POS.
 • Ndjek trendet e tregut, zbaton ide të reja për Qarkullimin e Kartave dhe POS.
 • Ndjek fushata të ndryshme siç kërkohet nga Card & POS Business dhe kontrollon rezultatet bazuar në objektivat e përcaktuara nga Superiors.
 • Ndjek trendet e mediave sociale dhe mban bashkëpunim me Departamentin e Reklamimit dhe Komunikimit Korporativ për Starcard.
 • Propozoni vendndodhje të re të ATM -ve.
 • Hulumtoni mjedisin e marketingut në terren duke përfshirë vendndodhjet e tregtarëve.
 • Kryen çdo detyrë tjetër të kërkuar nga Menaxheri i Divizionit të Biznesit Card & POS.

Qualifications:

 • Diplomë universitare në fusha përkatëse.
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze.
 • Të kuptuarit e koncepteve bazë statistikore (si testimi i hipotezave, testet e katrorit, etj.).
 • Aftësi të forta prezantimi dhe në të shkruar.
 • Aftësi të forta organizative dhe vëmendje ndaj detajeve.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi me shkrim dhe verbal.
 • Njohuri të mira në Microsoft Office/Excel.
 • Kuptim adekuat i sektorit bankar dhe produkteve/shërbimeve bankare.
 • Të ketë imazh profesional të etikës dhe sjelljes së mirë.
 • Efikas në punën ekipore.
 • Të ketë një aftësi përfaqësuese.
 • Të ketë aftësi të të menduarit analitik.
 • Të ketë aftësi për të bërë plan biznesi dhe menaxhim të kohës.
 • Aftësia për të punuar në grup.
 • Të ketë aftësi në menaxhimin e krizave dhe zgjidhjen e problemeve.
 • Aftësia për të raportuar.
 • Të ketë aftësi për të analizuar dhe vlerësuar.
 • Aftësia për kërkime dhe mbledhje të dhënash.

Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës www.teb-kos.com Ju lutemi klikoni tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/

Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur

Afati i fundit per aplikim: 27.09.2021

Prano njoftimet me email

Related Listings

07/12/2021
01/12/2021
Shitës/e (2)   Ferizaj
21/11/2021
Menaxher/e   Tirana
19/11/2021
Shitës/e   Gjakova
10/11/2021