Ndihmese e kuzhines (4)

pasta fasta e1559219922626
Pasta Fasta
Published
04/11/2021
Location
Pristina
Category
Listing Type
Jobs  

Description

Pasta FASTA rekruton ndihmese te kuzhines me lokacion ne Prishtine / Shesh.

Pergjegjesite :

  • Mirembajtje e vendit te punes.
  • Larje e eneve dhe mjeteve te punes.
  • Zierje te pastave .
  • Ndihmese ne proceduren e punes ne kuzhine.

Orari nje jave paradite 8:00-16:00 , java tjeter pasdite 16:00-00:00.

Nje dite te javes pushim.

Gjysme ore pauze.

Me kontrate pune.

Per aplikim ne numrin : 049430113.

Prano njoftimet me email

Related Listings

04/11/2021