Ndihmës/e Zyrtar/e i/e Operacioneve Bankare

teb bank kosovo
TEB ShA
Published
11/10/2021
Location
Lipjan
Category
Listing Type
Jobs  

Description

Mundësi Punësimi

TEB një ndër bankat më me renome në Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas.

TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën “Ndihmës Zyrtar i Operacioneve Bankare” on the Degën e Lipjanit.

Përgjegjësitë:

 • Menaxhimi i depozitave dhe tërheqjeve,
 • Përgatitja e gjendjeve të llogarisë së klientëve,
 • Kryerja e transaksioneve të këmbimeve valutore,
 • Kryerja e giro-pagesave dhe pagesave të kolektorëve;
 • Bën barazimi ditor të arkës;
 • Performon detyrat sipas politikave dhe procedurave të Parasë së gatshme, me saktësi dhe korrektësi;
 • Përgatit marrëveshjet e kredisë;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Preferohet Diploma e universitetit Ekonomik ose Administrim Biznesi,
 • T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe aftësi për të ndërtuar relacione të mira me klientë.
 • Njohuri të mira të MS Office,
 • Efikas në punë ekipore,
 • Aftësi të shkëlqyera të gjuhës angleze,
 • Të ketë patentë shoferi,

Si të aplikoni:

Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës www.teb-kos.com. Ju lutemi klikoni tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/ Afati i fundit për aplikim është 18.10.2021. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Prano njoftimet me email

Related Listings