Mësimdhënës/e të gjuhës Gjermane dhe Angleze (2)

5a9bb554 172d 428f bc60 cd7eedbad1fd e1630569022566
Qendra Studeni
Published
02/09/2021
Location
Gjilan
Listing Type
Jobs  

Description

Qendra "Studenti" ka hapur konkurs per dy pozita te lira pune.

1 Mesimdhenes/e te gjuhes Gjermane dhe
1 Mesimdhnes/e te Gjuhes Angleze

Qendra "Studenti" gjendet ne Gjilan dhe ka fokus trajnimin e te rinjeve per tregun e punes duke i kushtuar rendesi te vecante aftesimit praktik te tyre. Tani kemi filluar me kurset per gjuhe Gjermane e Angleze dhe per kete po kerkojme kandidatet potencial per keto pozita me te cilet do te jemi te lumtur te fillojme bashkepunimet.

Kriteret e pergjithshme te aplikimit:

  • te jete i/e diplomuar ( se paku ne prage diplomimi )
  • te kete aftesi te mira komunikimi dhe organizimi te klases
  • te kete casje dhe metodik atraktive te mesimdhenies
  • te kete etik te larte pune

Pervoja e punes eshte e preferuar por jo e domosdoshme, ne sinqerisht mirepresim kandidatet e rinj dhe entuziast t'i bashkohen rrugetimit tone sfidues por ambicioz per te ardhmen!

Aplikmi mbetet i hapur te pakten deri me 10.09.2021, thjeshte na dergoni nje CV dhe leterpershkrim (ku mund te flisni pak per veten dhe arsyen pse doni te keni kete pozicion pune) ne qendra.studenti@gmail.com apo +38345639505.

Prano njoftimet me email

Related Listings

26/11/2021
25/11/2021
24/11/2021